Woningen en appartementen

Tal van opties

Inbreiding of uitbreiding, nieuwbouw of transformatie, tien appartementen of een mix van honderd woningen… we maken het allemaal.

Banner afbeelding

Ontwikkelen met open vizier

Natuurlijk, de bouwopgave in Nederland is groot. En we werken graag mee aan deze uitdaging. Maar we staren ons hier niet blind op. We kijken vooral naar de locatie, de specifieke marktvraag en de woonwensen. Oftewel: we ontwikkelen met open vizier.

Kwantiteit is belangrijk, maar kwaliteit nog meer. Zéker voor de lange termijn. We houden dan ook rekening met de belangen van alle betrokken partijen, zoals huurders of kopers, de gemeente en de omwonenden. Ook vergeten we ons eigen belang niet, want we willen natuurlijk wel iets moois neerzetten.

Locatie-afhankelijk

Voordat ‘het spel van de verschillende belangen’ begint, brengen we de mogelijkheden van een locatie in beeld. Twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande huizen hebben immers heel wat ruimte nodig. En een immens appartementencomplex is in een dorp niet altijd op zijn plek. Ook inventariseren we wat er precies mag en kan. Want we bouwen veel, maar geen luchtkastelen.

Verschillende doelgroepen, andere wensen

Op dit moment is er een grote vraag naar starterswoningen (koop en huur) en levensloopbestendige woningen voor mensen van middelbare leeftijd of ouder. Dat is dan ook goed terug te zien in onze actuele plannen. Maar over de hele linie ontwikkelen we voor iedereen.

Daarbij houden we altijd rekening met specifieke woonwensen. Wordt er bijvoorbeeld voor medioren of senioren gebouwd? Dan weten we dat ze graag dicht bij de belangrijke basisvoorzieningen wonen, maar tegelijkertijd hun riante woonkamer en buitenruimte willen behouden. Dus zorgen we daarvoor!

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

“We bouwen veel, maar geen luchtkastelen”

Coen Dollevoet

Directeur