Nieuwbouw

We zwaaien pas af na de oplevering

Bij een nieuwbouwproject blijven we tot het eind betrokken. Zelfs tijdens de bouw zijn we de schakel tussen de aannemer en de kopers of huurders.

Banner afbeelding

Wat past hier het beste?

Dat is eigenlijk altijd de belangrijkste vraag bij projectontwikkeling. We beantwoorden ‘m met creatieve oplossingen, inzicht in ruimtelijke kwaliteit én een flinke dosis kennis over de markt.

Eigenlijk zijn bovenstaande aspecten allemaal even belangrijk. Maar toch lichten we er één uit: marktkennis. Dit vinden we veel waardevoller dan marktonderzoek, wat we overal kunnen uitvoeren. Daarom werken we het liefste in een straal van vijftig kilometer rondom Schaijk. In Noord-Brabant, Gelderland en ook Utrecht weten we namelijk precies waar de markt behoefte aan heeft.

Veel luisteren

Luisteren: dat is wat we bij nieuwbouw veel doen. Naar de (vorige) eigenaar van de locatie, want die heeft vaak bruikbare informatie. En naar de wensen van een gemeente, zowel van tevoren als tijdens het traject. Zo polsen we na de massastudie of we de goede denkrichting te pakken hebben. Tot slot is de mening van de buren belangrijk. Zijn er bezwaren of zien ze beren op de weg? Als dat zo is, kunnen we hier al vroeg rekening mee houden.

In beeld blijven

Als we onze plannen rond hebben, gaan we van omgevingsvergunning naar de start verkoop en het begin van de bouw. Dat laatste moment is wanneer veel ontwikkelaars afzwaaien. Behalve wij! Voor alle betrokken partijen blijven we namelijk in beeld. We informeren iedereen continu én staan stil bij mooie mijlpalen, zoals de eerstesteenlegging, het bereiken van het hoogste punt en de oplevering.

Afbeelding container breedte

Ruimte voor ideeën

Wat we bij projectontwikkeling heel belangrijk vinden, is dat de kaders nog niet vaststaan. Gedelegeerd ontwikkelen? Dat is niet ons ding. Risicodragend ontwikkelen? Dat wel, eventueel samen met de locatie-eigenaar. Dan is er namelijk ruimte voor onze creatieve ideeën. Bovendien kunnen we dan doen waar we goed in zijn én waar we ons goed bij voelen.

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

“Alleen op basis van wederzijds vertrouwen kunnen we zakendoen”

Coen Dollevoet

Directeur