Midden in Overasselt, om precies te zijn aan de Hoogstraat, Laagstraat en Garstkampsestraat, verrijst nieuwbouwplan Overmorgen. Op deze plek maken de voormalige supermarkt en het pompstation met wasstraat ruimte voor toekomstig wonen in het dorpshart.

In het plan komen in totaal 32 nieuwbouwwoningen, onderverdeeld in 18 appartementen, 5 patiowoningen en 9 rijwoningen. De appartementen en patiowoningen worden te koop aangeboden, de rijwoningen worden verhuurd. Samen vormen ze een mooi hofje, waar het gezellig en vertrouwd wonen is.

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Elk appartement en iedere woning in Overmorgen is uniek. In het appartementengebouw komen verschillende types twee- en driekamerappartementen en ook de patiowoningen zijn allemaal net verschillend. Singles, stellen en gezinnen, jong en oud, iedereen zal hier zich thuis voelen!

Wat de appartementen en woningen met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal levensloopbestendig zijn (alle belangrijke woonfuncties komen samen op één woonlaag) én dat ze allen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking, inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.

 

Ben jij klaar voor Overmorgen?
Meer informatie over de verkoop van de appartementen en patiowoningen kunt u vinden op: http://www.overmorgenoverasselt.nl.

Meer informatie

Coen Dollevoet

Directeur

Persoon avatar afbeelding