In De Kroon wordt het royaal wonen op een zeer bijzondere plek in het centrum van Boxmeer. Het gebouw met daarin 16 appartementen vormt de spreekwoordelijke kroon op de karaktervolle Steenstraat. De historiserende architectuur van het plan sluit perfect aan op het Boxmeer van weleer. De appartementen zelf zijn helemaal van deze tijd: duurzaam, comfortabel en van alle gemakken voorzien. In De Kroon komen 6 betaalbare appartementen en 10 luxe appartementen. Zo biedt De Kroon voor ieder wat wils en wordt het een gezellige, fijne plek om te wonen.

Start verkoop

Na de drukbezochte start verkoop op woensdag 6 december jl. hebben we gedurende de inschrijftermijn een mooi aantal inschrijvingen mogen ontvangen. We zijn dan ook zeer verheugd om te kunnen melden dat we 14 van de 16 appartementen hebben kunnen toewijzen.
Alle belangstellenden zijn inmiddels benaderd door de makelaars en de geselecteerde kandidaten zijn uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Deze gesprekken zullen in de komende weken gaan plaatsvinden.

Op dit moment zijn er nog twee appartementen beschikbaar, te weten de appartementen A02 en A05. Bekijk de appartementen hier:

https://www.dekroonboxmeer.nl/appartement-a02/
https://www.dekroonboxmeer.nl/appartement-a05/

Heb je interesse in één van deze appartementen, neem dan contact met ons op.

Verkoop en informatie
@Makelaardij Twan Poels
Stationsplein 86-88
5431 CE Cuijk
0485 31 92 20
www.twanpoels.nl
nieuwbouw@twanpoels.nl

@MVS Makelaardij
Steenstraat 117
5831 JD Boxmeer
0485 52 14 92
www.mvsmakelaardij.nl
boxmeer@mvsmakelaardij.nl

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding